top of page

Vrouwencirkel

 

Graag nodige ik je uit om met andere vrouwen, je zusters bij elkaar te komen om samen in een veilige liefdevolle warme omgeving je vrouwelijkheid, de moeder, de dochter in jou te vieren. De godin kent vele gelaten en zo mogen wij in liefde en overgave ons volledig potentieel benutten om gestalte te geven aan ons uniek vrouw zijn ...

 

Elke zaterdag avond rond Nieuwe Maan ben je van harte welkom om deel uit te maken van deze vrouwencirkel die jij samen met andere vrouwen uitdrukking en invulling geeft.

Zusterlijke Co-creatie ...

 

Alles mag er zijn zodat wij samen mogen doorzien … dat aangeraakt maak worden wat nog aandacht en liefde nodig heeft … dat wij los mogen laten wat ons niet meer toedient, juist omdat dan ruimtelijkheid mag ontstaan en  vrijheid … dat wij samen mogen helen wat genezing vraagt … dat we mogen lief hebben, beginnend bij ons zelf … dat ieder van ons haar eigen  vrouw-zijn mag  omarmen.

Door middel van meditaties, visualisaties, ceremonies, creativiteit, massages maar ook door verstilling en luisteren vanuit het ene hart komen wij steeds meer bij onze bron, onze ware natuur uit.

Ik zie er naar uit om met jullie te mogen ZIJN …

 

Elke zaterdag avond rondom Nieuw Maan zijn jullie welkom bij mij thuis in Loenen (Gelderland).

 

Tijd: 20-22.30 uur, inloop vanaf 19.30 uur

 

Investering: tussen de 5 – 15 Euro. Er is plek voor 12 Zusters  …

 

 

Meld je a.u.b. via het contact formulier van te voren aan juist omdat ik jou op de hoogte kan houden over de bijzonderheden rondom elke nieuwe maan viering. Ik zie uit naar je komst …

 

Thema’s:

 

Zaterdag 2 juli Licht & Donker

Zaterdag 30 juli Waarom vind ik het niet in mezelf?

Zaterdag 3 september Zusterschap- verbondenheid of jaloezie?

Zaterdag 1 oktober Het mannelijke aspect in mezelf eren – hoe doe ik dat?

Zondag 30 oktober Moeder-kindrelatie … in liefde co-creëren

Zaterdag 26 november Massages en meer… durf jij te ontvangen? Met special gast

Donderdag 29 december Mijn vrouwelijkheid omarmen

 
bottom of page