top of page

Testimonials

Sanne uit Amsterdam:

"Daar zat ik dan op de zoveelste bank bij een psycholoog. Het klikte wel maar voelde voor mij niet wat ik nodig had. Toch liep ik met verdriet en boosheid rond en merkte dat ik daar ruimte voor moest maken. Je gaat zo snel door in de zorgende rol als moeder dat stilstaan bij jezelf en wat je hebt meegemaakt een soort van naar de achtergrond verschuift, maar dan wel dagelijks voelbaar blijft. 
Na informatie te hebben gekregen van een Doula kwam ik uit bij Kiki Meyer. 
Nu na mijn sessie Birth Story Listening voel ik mij een stuk rustiger als ik aan mijn (traumatische) zwangerschap en bevalling denk. Er is zelfs ergens plaats gekomen om ook trots te voelen. Maar vooral meer kalmte merk ik. 
Ik was zeer positief verrast om de technieken die Kiki gebruikte. Een aantal (her)ken ik vanuit de trauma therapie, ik ben namelijk zelf kinderpsycholoog en EMDR therapeut. 
Ik vroeg mij aanvankelijk af wat de sessie mij zou brengen. Want praten over je bevalling kan ook met anderen en wat is het verschil met andere hulpverleners? Voor mij was dat, dat Kiki precies de dingen aansneed en benaderde waar nog een grote emotionele lading op zat. Hierdoor kreeg het ruimte. En met haar vragen en verschillende technieken kreeg het een andere betekenis en kon het veranderen naar mildheid en eigenlijk tot een betere verwerking komen. De gevoelens van angst, onmacht en boosheid rondom de zwangerschap en bevalling is nu bij mij stukken minder. 
Achteraf ben ik heel blij dat ik mijzelf deze sessie heb gegund en heeft het mij alle gebeurtenissen echt meer plek gegeven. (Zelfs na 1 sessie!) Ook de nazorg was erg goed. 
Ik heb Kiki ervaren als een zeer competente en betrokken begeleidster hierin. Mocht je twijfelen of Birth Story Listening iets voor jou kan zijn dan zou ik contact met Kiki opnemen. Zij kan in ieder geval meedenken, dat hielp mij een goede keuze te maken tenminste. Maar eigenlijk raad ik het iedere pas geworden moeder aan! Niet alleen bij een traumatische ervaring. Maar puur om opnieuw even echt stil te staan bij deze grote gebeurtenis en verandering. Want dat is het denk ik voor iedere vrouw ..."

Debora:

"Heel mooi belangrijk werk! Aanbevolen! Kiki, jij hebt me geholpen om een heel moeilijk verdrietig verhaal met compleet nieuwe ogen te bekijken. En dat binnen een uur! Dankbaar ..."

Eefje:

"Ik adem.
Zittend in mijn eigen ruimte.
Mijn kamer vol van mijn lievelingsenergie.
De kamer welke 3 maanden geleden nog ingericht was speciaal als geboortekamer.

Ik adem.
En voel.
De stroming in mijn buik.
De warmte in mijn lijf.
De verbinding in en om me heen.
Met rozige wangen.

En in energie voel ik de shift.
Die zich bij het aanvragen van de sessie al aankondigde.
En vandaag uitgediept wordt.

Ik voel enkel liefde.
Nu ik terugkijk naar de geboorte van mij als moeder, en de geboorte van Sam in het aardse.
Als golfjes overspoelen ze me.
Aaien ze me.

Vandaag mocht ik mezelf weer een stukje dieper ontvangen.
Door de prachtige sessie bij Kiki.
De rust.
De ruimte.

Een waar cadeau voor mezelf.
Ik wist dat geboorte geven nieuwe stukken kan aanraken in jezelf. Opent.
En vandaag mocht ik door bewust terug te kijken, stil te staan,

voor mezelf in het hier en nu daar nog een extra cadeautje in ophalen.
Uit het donker,
dieper en dieper,
Zodat het naar de oppervlakte mag.
En de verborgen wijsheid die in haar lag,
ook te kunnen leven.

De shift.
Ze is gaande.
En ze ligt er ook voor jou.
Als je durft te kijken

Mijn birthdaypresent aan mezelf.
Een Birth Story Listening session ..."

Amina:

"Mijn ervaring met Kiki als Birth Story Listening Spaceholder is bijzonder fijn zacht en helend tegelijk. Wat ik aan het begin van onze sessie voelde was vertrouwen, voeding en veiligheid. De 3-V's die zo belangrijk zijn voor mijn Vrouwelijkheid ...
Zo kon ik helemaal in kracht blijven met mezelf. Na de sessie ben ik letterlijk een nieuw hoofdstuk begonnen, waarbij de oude pijn getransformeerd is in nieuwe Levensenergie. 
Dankjewel Kiki!"

bottom of page